Supporting the Local and Global DIY Community!

Tuesday, December 27, 2011

THE PARKINSONS "Ομότιτλο"

 

Μετά από 2-3 χρόνια ηχογραφήσεων το CD των PARKINSONS είναι γεγονός. Περιέχει 28 τραγούδια και 2 bonus κρυμμένα στο τέλος.

Τα 15 είναι τα παλιά του πρώτου CD ηχογραφημένα ξανά πιο καλά και τα άλλα 13 είναι καινούργια (κάποια τα παίζανε στις τελευταίες συναυλίες τους). Ο ήχος είναι πολύ καλός και είναι απόδειξη του τι μπορεί να κάνει μια μπάντα εντελώς μόνη της, με κάποιες γνώσεις υπολογιστή, χωρίς ηχολήπτες και επαγγελματίες του ήχου : απλά με αγάπη και πάθος για αυτό που κάνουν.

Η πλειοψηφία των κομματιών μου αρέσει πολύ – κάποια (λίγα ) ίσως ξεφεύγουν από αυτό που εγώ τους έχω συνηθίσει να παίζουν (μελωδικά, πρωτότυπους, λίγο χιουμοριστικούς, αυθόρμητους στίχους), … δεν μου αρέσουν τόσο γιατί το παίζουν σοβαροί…όχι οτι δεν είναι σοβαροί , απλά το στυλάκι crust/hc δεν μου πάει τόσο στους Parkinsons (γούστα είναι αυτά), τα φωνητικά δίνουν ρέστα σε όλα τα κομμάτια όπως πάντα (και μάλλον ήταν αυτό το συστατικό της μεγάλης αποδοχής που είχανε από όλο τον κόσμο ..)

Λοιπόν το μότο που γράφουν κάπου : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ πόλύ μου άρεσε … Από τα καινούργια κομμάτια ξεχώρισα το HOMO (γαμάτοι στίχοι-μουσική). Τέλος παντων οι Parkinsons κατά καποιο περίεργο τρόπο αρεσαν παρα πολύ στους ανθρώπους που έτυχε να τους δουν live ή γενικά να ακούσουν εκείνο το CDάκι με την σχετικά κακή ηχογράφηση που είχαν κάνει.

Το CD αυτό λοιπόν θα σας ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο.

1. χαμένες αγάπες
2. οστεοπόρωση
3. μόνος
4. μίσος
5. ρομπότ-γουρούνια
6. σάπιες ελπίδες
7. η πόλη
8. οι ανθρώποι γελάνε
9. ματωμένα φτερά
10. homo
11. κανείς
12. όνειρα
13. the παρκινσονs
14. ουτοπίες
15. το θέατρο της ζωής σας
16. επικοινωνία
17. η πόλη πνίγει τα παιδιά
18. η ανάγκη να ονειρεύεσαι
19. γκαντέμης
20. ζεις για να πεθάνεις
21. αηδία
22. ένα τραγουδάκι για τα ζώα
23. θεατρίνα
24. θα κλέψω τον θάνατό σου
25. άρρωστες σχέσεις
26. νύχτα υπερκαταναλωτική
27. κάιν και άβελ
28. skaoutro

bonus*
μίσος (live)
τα κορίτσια ξενυχτάνε (live)



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.